itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Zagrebačka zločinačka organizacija

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Jedan od optuženika iz "zagrebačke zločinačke organizacije", 49-godišnji Đorđe Vuletić Đoko, priveden je istražnom sucu zato što je u srijedu vrijeđao, tukao i ponižavao goste kafića "Knežija". Dok je on 45 minuta maltretirao i tukao šestero gostiju kafića, njegova četiri prijatelja su pazila da nitko ne nazove policiju. Sve je započelo kada zaposlenica Trigranita Jelena D., koja je s kolegama došla na kavu, odbila sjesti u društvo Đoke i prijatelja, piše Jutarnji list.

Jelena D. i Katarina W. su prekinule premlaćivanje, a kasnije su i one morale stajati te se ispričati muškarcima zato što su dobili batine zbog njih. Nakon maltretiranja su sve prijavili policiji koja je uhitila petero muškaraca. U stanu kod jednog od njih, Dražena J., pronašli su dvije ručne bombe, pušku, bajunet, 263 metka i četiri okvira za pištolj. Nakon saslušanja kod istražnog suca u subotu su svi pušteni na slobodu uz kaznene prijave.

Status: Organizirani kriminal,
Lokacija: Zagreb
Opseg: Nesposobnost uprave
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: