itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Tajni pakt

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

SDP i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, nakon dvije godine najljućeg rivalstva i brojnih sukoba oko ključnih odluka za život metropole, poput cijena vrtića i financiranja Zagrebačkog holdinga, na tragu su džentlmenskog dogovora: ne bude li gradonačelnik opstruirao rad Gradske skupštine (odnosno bude li provodio njezine odluke), vladajuća stranka zauzvrat neće inzistirati na raspisivanju referenduma za njegov opoziv i voljna je pričekati redovne lokalne izbore 2013. godine!

Od izvora bliskih gradonačelniku doznajemo da je Bandić pristao na takva pravila igre jer mu je u interesu zadržati gradonačelničku fotelju i jer “ima dobar politički instinkt za preživljavanje”.

====

Dragi ljudi pa zar ovo nije vrlo zanimljivo. Do jučer "ljuti" protivnici, a danas već se rade kompromisi. Nisam član niti jedne stranke ili parije, ali g. Milanoviću imate vrlo čudne moralne i karakterne poteze.


Svi ti njihovi sukobi i svade su samo predstava za javnost, bandic nikad nebi drzao vlast ovoliko dugo bez pune potpore sdp-a.

Velika pobjeda Bandića. Bio je politički mrtav. Sad će samo figurirati kao gradonačelnik, kimati će glavom i potpisivati, dobivati plaću i izbjeći Remetinec.

Ukoliko je ovo istina onda i milanovic i sdp gube kredibilitet i dolaze u sumnju kad je u pitanju ovo. bandic je jedno veliko smece od lika i pitam se nakon razlaza sa sdp i izdaje te stranke,sto trazi ili sto mu ovaj nudi. ako je milanovic ponudio da ostane onda treba dati ostavku jer takve prelivode su unistile tu zemlju i samo gledale svoje interese.necuveno,nisu ni poceli vladati a skandalima pocinju.ako je novoj vlasti u interesu kriminal,a bandic je visokorangirani kriminalac i prijava za to ima bezbroj,i postavlja se pitanje ko ga stiti i ko ga je do sada stitio.

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Zagreb
Opseg: Milijarde
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: