itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Ja sam u pravu, drugi se varaju

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Sanader o gradnji u doba krize: Ja sam u pravu, drugi se varaju. Svjetska banka "oprala" Vladu: BDP pada 1,5 posto, 55.000 ljudi ostaje bez posla!

Ni dramatične poruke iz Svjetske banke premijeru Ivi Sanaderu ne znače puno. Iz Francuske je poručio: Ne odustajemo od inftrastrukturnih projekata. Osim poruke da joj treba hitan rebalans proračuna, Svjetska je banka hrvatskoj vladi jučer preporučila odustajanje od pojedinih infrastrukturnih projekata. Premijer Sanader misli drugačije.
"Nastavljamo s infrastrukturnim projektima koji su posebno važni u vremenima krize i svi koji misle drukčije varaju se. Pozvali smo francuske tvrtke da se u te projekte uključe", rekao je Sanader nakon sastanka u francuskoj udruzi poduzetnika (MEDEF) na kojem je sudjelovao velik broj francuskih i hrvatskih gospodarstvenika, prenosi HTV.

Status: Banana republika
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Milijunski
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: Na račun građana

Link

0 comments: