itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: U tri godine ukrao 20 milijuna kuna!

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Znate li koliko je novca Grad Zagreb nezakonito utržio u protekle tri godine? Nevjerojatnih 20 milijuna kuna!

Komunalni su redari u 2008., 2009. i 2010. godini intervenirali ukupno 48.997 puta. Uzme li se u obzir da otprilike trećina vozača uspije spasiti svoje vozilo od pauka, odnosno za nepropisno parkiranje plate samo kaznu od 250 kuna, dolazimo do iznosa od četiri milijuna kuna. Ostatak vozača u zadnje tri godine bio je dužan platiti kaznu i troškove odvoženja automobila u Strojarsku ulicu (500 kuna), što je dodatnih 16 milijuna kuna koji su se u proteklom razdoblju slili u gradsku blagajnu.

No, u Gradskom uredu za promet i komunalne poslove, kao i Zagrebparkingu, jednoglasno ističu: “Što je bilo, bilo je”.

U prijevodu, novac koji je naplaćen od građana ne može se tražiti natrag, a i suci Ustavnog suda ističu da “odluke Suda važe samo za nadolazeće razdoblje”.

==

MAFIJA SUSEDI MAFIJA SVE I SVI mafija! Super place, BANDIĆ, I Ostali Dragulji Koje je izmislio Holding. Sve to jede dobru lovu bez znoja Gangsteri 30ih godinaproslog stoljeca su sitna riba prema ovima iz Holdinga.


Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Zagreb
Opseg: Milijunski
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju pljenidbe

Link| 

0 comments: