itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Simbol Sanaderove korupcije još uvijek u HEP-u!

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Rade Buljubašić, povratnik iz Australije za kojeg je šira javnost doznala kad je otkriveno da radi u središnjici HDZ-a dok ga plaća HEP, i dalje je zaposlenik Hrvatske elektroprivrede!

Zaposlen je u Sektoru za termoelektrane, točnije u organizacijskoj jedinici Elektrana - toplana Zagreb, u Odjelu za automatiku i upravljanje kao instrumentarac. Taj podatak doznali smo od jednog zaposlenika HEP-a koji je želio ostati anoniman.

Direktor HEP Proizvodnje d.o.o. Nikola Rukavina jučer nam je potvrdio da je Buljubašić i dalje zaposlenik u HEP-u.

- Buljubašić ima ugovor o radu. Trenutačno je na neplaćenom godišnjem odmoru - kazao je direktor HEP-ove Proizvodnje Rukavina.

- Ne znam točno koliko je na tom godišnjem, ali nije dugo. Radi, odgovorio je direktor Rukavina, koji se začudio kad smo ga pitali kako to da je Buljubašić uspio zadržati svoje radno mjesto na kojem se ranije nije ni pojavljivao.

- Ne znam što je bilo ranije. Gledajte, mi imamo službu za upravljanje ljudskim potencijalima i ne znam zašto bi mu dali otkaz ugovora o radu. Ovdje sam nedavno došao i ne znam zašto bih govorio o nečemu što je bilo ranije.

Status: Banana republika
Lokacija: Zagreb
Opseg: Organizirani kriminal
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju istrage

Link| 

0 comments: