itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Ini prodala dionice iz braniteljskog fonda

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

HSP Dubrovačko-neretvanske županije neumorno gazi po šefici HDZ-a. Danas su je nazvali lažnom katolkinjom koja se krstila polovicom 1995. "isto kao i pola vodstva njene stranke" čemu, kažu HSP-ovci, u prilog ide i njen izbor u stilu Mao Tse Tunga.

"HDZ je preuzeo najveći šljam iz Komunističke partije"

"Potvrdu ovoj tezi vidimo i u razvoju događaja od osamostaljenja Hrvatske do danas. HDZ je preuzeo najveći šljam iz članstva Komunističke partije koja je 70-ih i 80-ih godina iz svog članstva tjerala taj šljam isključivo radi gospodarskog kriminala. Promjenom vlasti taj i takav ološ učlanio se u HDZ da bi danas imali opljačkanu, demografski uništenu crvenu Hrvatsku, baš po mjeri Jace Kosor i njenih drugova koji su na čelu HDZ-a, partije gore od one što je bila", tvrdi predsjednik dubrovačkog HSP-a Denis Šešelj.

"Gospođa Kosor, ili kako je mi pravaši iz Dubrovačko-neretvanske županije zovemo Jaca Temeljni Kamen, svakodnevno ističe da je u borbi za nacionalne interese sve spremna napraviti. Pitamo je zašto je MOL-u prodala 7 posto braniteljskih dionica Ine, tvrtke koja je od iznimnog značaja za nacionalni interes Hrvatske", pitaju premijerku HSP-ovci s juga, koji su je nazvali ne samo lažnom katolkinjom, nego i-zakletom komunistkinjom!

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: