itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Jarnjak: Dogovorio sam se s Bajićem

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Jutros u deset sati u središnjici HDZ-a počeo je sastanak vodećih ljudi stranke. Novinarima nije službeno rečeno koja će biti tema sastanka koji nije niti najavljen. Pretpostavljalo se da je do sastanka došlo zbog novih medijskih napisa o crnom fondu HDZ-a, što se pokazalo točnim. U 12 sati Ivan Jarnjak, koji je samo jedan od onih koji se navodi u iskazu bivše blagajnice HDZ-a, održao je press konferenciju. Prije sastanka Hebrang i Milinović kratko su novinarima kazali kako nemaju pojma o crnom fondu stranke. Jarnjak je još sinoć rekao kako ne komentira istrage koje su u tijeku.

Kosor odjurila: Ne zaustavljajte me na cesti!

Oko 11.45 sati Iz središnjice HDZ-a izjurila je Jadranka Kosor, skoro pa je otrčala u automobil kako bi što prije pobjegla od novinarskih pitanja. A sve se to dogodilo, nakon što su je po izlasku upitali: "Tko vam podmeće oko crnih fondova?". Kosor je kratko kazala: "Nemojte me na cesti zaustavljati", i odjurila.

Nazvao sam i razgovarao s glavnim državnim odvjetnikom
i dat ću iskaz pred DORH-om o svim tim okolnostima koje se navode u medijima", rekao je Jarnjak. Novinar Indexa upitao ga je kako je tek danas zvao Bajića ako je Pavošević dala iskaz prije par mjeseci i kako to da Bajić nije zvao njega već prije? "To treba pitati Bajića", rekao je Jarnjak.

====

ma sve je pod kontrolom, samo se moraju dogovoriti tko moze biti procesuiran, a tko ne...

Pa narode pogledajte najvećeg udbaša kako prijeti on će razgovarati sa Bajićem, pa ne živimo mi u komunizmu majmune jedan pi**a vam ma**ina lopovska za vas je zakon Remetinac.

Jaca je mislila s polaganjima 384 kamena temeljca i pričama o EU zamaskirati pravo lice HDZ-a, ali crna donedavna prošlost izranja non-stop. Kako mi je drago da se svinje znoje...

Samo ću podsjetiti...2008, citat Jadranke Kosor: "Kud ti dragi Ivo, tud i ja..." i gromoglasni pljesak stranačih zombija uz stisnuti šaku Dragog Vođe Sanadera uz povik "Idemo dalje..."

Prema GONG-ovim istraživanjima SDP i HDZ su potrošili isto novaca u kampanji, ali HDZ je krao, aSDP nije...

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: