itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Ajde šuti, Kerume smrdljivi

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Splitski gradonačelnik Željko Kerum opet je "puka". Jučer je izgubio busolu kada je čuo da ga Sandi Vidulić, novinar Slobodne Dalmacije, pita oko kredita koje su Kerum i Fani digli za gradnju restorana na Prvoj vodi.

"Ajde šuti, majmune smrdljivi", odlučio se Kerum za standardni izričaj kada su u pitanju novinari koji pitaju nezgodna pitanja. Viduliću je, naime, zapao detalj da je Fani kreditom opteretila i dio nekretnine na Marjanu koji se nalazi u pomorskom dobru. Htio je čuti što Kerum kaže na to, ali odgovor nije dobio.

Serija Kerumovih ispada s medijima traje već godinama, no mora se primijetiti da su se značajno intenzivirali otkako je ušao u politiku. Neke je izbacivao iz vijećnice, nekima govorio i pisao da su prodane duše i Jugoslaveni, neke je, pak, slao u pi***ku materinu tražeći da se nauče pristojnosti...

Da se zamijetiti da je majmun često spominjan u Kerumovim napadima na novinare. Uz manje varijacije (smrdljivi i glupi), očito je da Kerum želi poručiti kako novinare doživljava kao nižu vrstu. Primate zaostale u razvoju.

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Split
Opseg: Na račun građana
Podobnost: Korumpirano pravosuđe
Pravomoćnost: U očekivanju istrage

Link| 

0 comments: