itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Ministar Bačić

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

"Davanje zelenog svjetla za postupak izdavanja građevinske dozvole za restoran Kerumove supruge zadnji je u nizu društveno-političkih pe***luka kojim nas je počastio bivši ministar Branko Bačić", komentar je Aljoše Babića, predsjednika Zelene stranke.

Babić dodaje kako će Bačić ostati zapamćen po tome što se kao ministar zaštite okoliša zalagao za legalizaciju bespravne gradnje što je šamar svakom Hrvatu koji je ikada stao u red za izdavanje građevinske ili uporabne dozvole u Republici Hrvatskoj.

"Želja nam je da nova vlast stavi van snage sve uredbe iz zakone koje je potpisivao ministar Bačić. Upravo je ovaj ministar bio vjerni pratilac Jadranke Kosor u njenom predizbornom krstarenju Hrvatskom i duboko sumnjamo da je išta poduzeo bez njenog znanja pa tako i stavljanje svog blagoslova na ekocid koji se sprema na Marjanu", zaključuje predsjednik Zelene stranke.

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Split
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju istrage

Link| 

0 comments: