itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Kristina Ćurković na sudu zbog skidanja EU zastave

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Na splitskom Prekršajnom sudu u petak je zakazano ročište Kristini Ćurković zbog narušavanja reda i mira u travnju prošle godine kada je sa zgrade Banovine skinula zastavu Europske unije i umjesto nje izvjesila hrvatski barjak.

Sama je pozvala policiju, a vraćena joj je i hrvatska zastava koju je postavila na zgradu Gradske uprave. Preko Facebooka se organizirala grupa građana koja će joj sutra mirnim prosvjedom pred zgradom suda dati podršku. Okupljanje je organizirao Ivica Smolčić.

- Prema zadnjim informacijama trebalo bi doći više od sto ljudi. Okupljanje ćemo započeti u 9 sati ujutro i sačekat ćemo je dok ne izađe iz sudnice. Ona je samo izvršila svoju građansku dužnost jer u Ustavu stoji da na javnim objektima smije biti samo hrvatska zastava. Ona je skinula zastavu Europske unije koja je tu bila postavljena protuzakonito. Nije je ni pokidala ni zapalila, a i sama je zvala policiju – kazao je Ivica Smolčić.

Kristina Ćurković je, pak, nakon rasprave najavila umjetnički performans na splitskoj Pjaci.

====

tako se radi! i još zapalit zastavu! ona je na sudu jer je skinila zastavu??? pa valjda bi na sudu triba bit onaj koji je nezakonito zastavu i obisija gori!!!

Kikica je zakon!

A ako se zakoni tribaju 100% provodit onda po ustavu EU zastava nije imala sta tamo radit. Nema zastave = nema njenog zlocina.
100% provodit zakone bez osvrta na socijalu je bezdusna masinerija, a toga mi je dosta. Svaka cast curi.

Kristina .... ti nima sudiš samo što oni to ne žele javno priznati!!
Ne budi puno stroga prema tim nesrećama ljuskim!!

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Zaključeno

Link| 

0 comments: