itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Propast Vladine proEU kampanje na Facebooku

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Vladina proEU kampanja u onom dijelu koji se provodi na njihovoj službenoj Facebook stranici ne nailazi izgleda na dobar odjek u javnosti.

Tako je sinoć na stranici Vlade u sklopu uvjeravanja sveopće mase u dobre strane Unije objavljeno kako će se tradicionalni proizvodi poput sira i vrhnja i dalje moći proizvoditi, ali će se u proizvodnji i prodaji morati poštovati veći higijenski standardi.

Iako intonirana pozitivno, objava je izazvala silu negativnih reakcija u kojima se osim kontraargumenata i kritika iznesenih na račun Europske unije, spominjala i kritizirala namjera Vlade da proda CO i HPB.

"Ti stranci koji donose zakone o proizvodima, guzicu bi dali za naše proizvode po otocima. Koje licemjerje", napisala je jedna Facebook korisnica pod Vladin status.

"To znači da će ljudi za tri sira koja proizvedu tjedno, morati uložiti 50.000 kuna na uređenje prostorije u kojoj će ga proizvoditi...", piše drugi.

Ni Vladin status od dan ranije nije polučio bolje rezultate u komentarima građana.

"Jeste li znali da će hrvatski studenti moći studirati u cijeloj EU pod istim uvjetima kao i studenti iz tih zemalja?", piše nam Vlada.

"Onaj tko ne može sada studirati vanka, neće moći ni tada. Ne bacajte prašinu ljudima u oči", piše druga. "Samo, hoće li dom koštati 120 kn?? Zašto ne dovršite komentar do kraja???", pita još jedan od korisnika.

======

Dogledno vrijeme je 7 godina,dakle u 2020 ce se Hrvati moci slobodno zaposljavati u uniji...

Pazite sto vam govorim, ulazak u EU bit ce propast za stariju generaciju. Kvalifikacije za rad su im premale a subvencija za mirovine kad u njih krenu po EU cijenama mogu samo sanjati. Naravno, o tome da u EU nece biti poreza na vikendice, zemlju i nekretnine isto mogu samo sanjati. Hrvatska ce morati placati svoj dio doprinosa EU a jedini nacin da se to napravi je podizanje poreza. Kako su postojeci vec iznad svakog EU standarda otvarat ce se novi. Nekretnine. Vecina stanovnika zapadne Europe su podstanari.

Radna snaga i pamet koja nešto vrijedi i koja je konkurentna na europskom pa i svjetskom tržištu rada može ovog trena otići raditi van, bez ulaska hrvatske u uniju. ako sam ja konkurentan odnosno ako poslodavac iz npr njemačke misli da mu ja imam što za ponuditi, onda mu nije bitno što je moja država van eurozone. zato prestanite lagati ovaj narod jer nismo baš svi glupi.

‎1.) Hrvatska ce imati manje od 1% pravo glasa u europskom parlamentu

2.) Hrvatska ce morati placati clanarinu u visini od 4 milijarde kuna godišnje

3.) Poskupljenje duhanskih i naftnih derivata vjerovatno i alkoholnih proizvoda

4.) Ogranicavanje proizvodnje na normu koju ce odrediti EU parlament (npr. u Slavoniji postoje tri šecerane koje ce svoju proizvodnju morati smanjiti za 35% što znaci zatvaranje jedne od tri šecerane)

5.) Hrvatska nema pravo na gospodarski pojas u Jadranskom moru (talijani imaju pravo loviti u našem moru i vaditi naftu iz istoga, napomenimo da su svoj dio Jadrana izlovili zato što posjeduju ogromnu i najmoderniju brodicu na mediteranu)

6.) Hrvatska se obvezuje na izgradnju i dodjelu stanova onima koji su 1991. godine napustili Hrvatsku i sudjelovali u agresiji na nju

7.) Pristanak na pretvaranje velikosrpske agresije u gradanski rat i s tim u vezi odustajanje od ratne odštete

8.) U procesu tzv. pregovora Hrvatska je izložena ucjenama (prodaja ili predaja nacionalnih bogatstava, teritorijalne ustupke susjedima, otvaranje tržišta nelojalnoj konkurenciji i monopolima, prodaju poljoprivrednog zemljišta i dr.)

9.) EU fondovi financiraju što je u interesu EU, a ne što je u interesu RH

10.) Za Hrvatsku su predvideni višestruko manji iznosi EU fondova za RH u odnosu na zemlje koje su nedavno postale nove clanice

protiv sam ulaska u EU , stoljecima smo tezili da imamo svoju slobodnu domovinu i sad kad trebamo uzivati u slobodi koja je krvlju stvorena vi politicari usraste stvar i prodaste nasu domovinu za saku eura...

HDZ je imao svoj harac na place gradana, SDP i njegovi sateliti ce imati takoder svoj harac putem PDV-a koji ce povecati. HDZ je rasprodavao drzavnu imovinu, eto i ova vlada ce takoder rasprodavati drzavnu imovinu. HDZ se neprestano zaduzivao a vidimo i da Linic nastavlja tu praksu pa se je i on zaduzio 760 milijuna kn a jos nije niti sjeo kako treba u fotelju. I HDZ i SDP nas gura u EU i prodaje nam propagandu kako cemo se zaposliti u EU i razne ostale gluposti te nas smatra budalama.. Ja ne zelim raditi u EU nego u Hrvatskoj.

Dajte budite ljubazni i prestanite nas informirati o EU, narod je protiv i uzalud se trudite.

Vlada RH-a će dobiti zapetljaj crijeva kada sve ove komentare pročitaju, a najmanje je onih koji njima odgovaraju. srce mi je toliko veliko kada vidim da se moj narod neda napraviti glupim i retardiranim.

Kampanja za EU je obično vrijeđane inteligencije građana,pod motom oni koji su protiv nisu dovoljno informiran baš naprotiv,previše i znaju o tehnokratskoj tvorevini pa ih zato vlada pokušava diskreditirat!

NEĆE objaviti da su se i intelektualci usprotivili ulasku. Tko preostaje onda? Političari i samo oni koji će imati novćanu korist ulaskom.

Prica sam sa poljacima, rumunjima, bugarima... zapadnjaci se prema njima ponasaju ka prema stoki.

NE U EU! Ako ste toliko uvjereni da Hrvatska ne može sama napredovati, onda se gubite s vlasti.

Da, da mrtvaci ce glasati za, zato i ne zele referendum premjestiti na ljeto, jer nisu objavili niti popis stanovnistva, dakle mrtvaci i dalje mogu glasati.



Status: EUforija
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Organizirani kriminal,
Podobnost: HDZ/SDP/HNS/IDS
Pravomoćnost: U očekivanju istrage

Link| 

0 comments: