itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Ministrov zamjenik brani i narkodilera Cvika

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s misijom upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, odlučio se okružiti prijateljima što i ne bi bilo toliko čudno da svaki od njih nema neku mrlju u karijeri. Ostojićevu hobotnicu istražio je 24sata gdje su primijetili da je zamjenik ministra postao Evelin Tonković, splitski odvjetnik koji na popisu klijenata ima i narkodilera Cvika. Nova pomoćnica ministra za pravne poslove Sanja Čanković već je radila i MUP-u i bila prijavljena za prikrivanje prometne nesreće, dok je druga pomoćnica, ona za upravne poslove Ines Krajčak status branitelja stekla u – Rovinju. Sve njih veže duže ili kraće prijateljstvo s ministrom koji zasad ima zamjenika, četiri pomoćnika i sedam savjetnika.

====

Ostojić je za pomoćnicu u unutrašnjim poslovima postavio izuzetno provjereni kadar tj. predsjednicu ogranka SDP Rovinj, pa je samim tim dovoljno stručna i profesionalna da preuzme dužnost u ministarstvu o kojem nema pojma, uostalom kao i ministar joj. Ništa čudno za SDP i njihovu moralnost, pravednost, stručnost i profesionalnost.

Status: Banana republika
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Organizirani kriminal
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Zaključeno

Link|