itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: HČSP ne odustaje od konferencije

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Pravu buru reakcija izazvala je najava da će Matica hrvatska ugostiti nacionalističku konferenciju, Iako se točna lokacija još uvijek ne zna, Međunarodna nacionalistička konferencija održat će se u petak 13. travnja, poručio je to Josip Miljak, predsjednik HČSP-a nakon bure reakcija koju je izazvala najava da će konferenciju ugostiti Matica hrvatska. Bunili su se najprije u građanskoj Crvenoj akciji, iz Matice je stiglo priopćenje da svoju dvoranu nikad nisu ni planirali ustupiti takvom skupu, a zatim je Miljak poslao priopćenje u kojem se obrušio na sve aktere.

- Crvena akcija pod krinkom „zabrinutih građana“ na sav glas laje protiv legitimne i legalne Hrvatske čiste stranke prava, naše Međunarodne konferencije i mimohoda za nepravedno osuđene generale. Neki hrvatski mediji tu inače neregistriranu udrugu, znakovita imena, stavljaju pod znak ravnopravnog i legitimnog predstavnika građana hrvatske, koji se tobože suprotstavljaju neonacizmu i fašizmu koje producira HČSP. HČSP je domoljubna i državotvorna politička stranka, a aveti koljačke prošlosti iz Crvene akcije, sve što je hrvatsko proglašavaju nacizmom i fašizmom. Oni su jedini pravi fašisti u Hrvatskoj i oni bi htjeli baštiniti koljačko ubilačke tekovine svojih baba, djedova i očeva. To je antihrvatski nakot prema kojemu ne treba imati obzira, ako su psihički zdravi, ali to bi trebalo dobro provjeriti, stoji u priopćenju koje potpisuje Miljak.

Dodao je i da Matica hrvatska ničim ne zaslužuje to časno im - Žurno u strahu od partijske kritike otkazala je dvoranu koju je Hrvatska čista stranka prava zakupila za 13. travnja. Po čemu je to Matica hrvatska, očito samo po tomu što izdašno muze državni proračun, a po svemu ostalom može se zvati Matica antihrvatska, koja za cijelo vrijeme uništavanja Domovine nije niti jedanput reagirala u obranu nacionalnih interesa, pita se Miljak.

O svemu se oglasila i Vlada na svom Twitter profilu i to na upit pratitelja.

- Ministarstvo kulture provjerava odluke financiranja i naravno da je zgroženo informacijama iz medija. Ono što možemo sa sigurnošću reći je da nikakva manifestacija takvog karaktera neće biti financirana od strane Vlade. Sve se još provjerava, pa molimo za strpljenje. Hvala na ukazivanju na problem, kažu.

Za subotu HČSP najavljuje, pak, mimohod "Za generale" u organizaciji Mladeži HČSP-a i t povodom godišnjice "sramotne presude hrvatskim generalima u Haagu".

- Mimohodom i govorima ćemo jasno, bez ustručavanja, reći što mislimo ne samo o presudi, već i o domaćim izdajnicima koji su hrvatske generale doveli u poziciju da im se sudi po svjetskim inkvizicijskim sudovima, poručuju.

====

Ako ne voliš svoje nacije, doma, sebe kako ćeš voliti druge?

Hrvatski nacionalisti su po svojem radikalizmu u usporedbi sa nacionalistima iz okruzenja male bebice. Dovoljno je pogledati koliku jacinu u parlamentu imaju nacionalisti u Srbiji koji su ako se ne varam najjaca stranka u Srbiji (ili drugi),zatim u Italiji, Madjarskoj, Sloveniji...

Htel bi znati, kako se zove drzava koja nema nacionalista?

Nacionalizam označava svjetonazor koji polazi od pretpostavke da postoje nacije. Prema tim svjetonazoru svaki narod ima svoja obilježja,nacionalne kulturne značajke, zajednički jezik i povijest.
U svrhu očuvanja tih obilježja nacionalisti imaju za cilj stvaranja nacionalnih država.
Prema ideji nacionalizma, kao i ideju o postojanju naroda ili nacija kao i "pravo" na vlastitu državu postoje pristaše kao i kritičari.
Pravo svake nacije na suverenu državu utemeljeno je u međunarodnom pravu (Art 1. i članak 55. Povelje Ujedinjenih naroda).
Evo, definicija nacionalizma.
Nemojte se bojati te rijeci.
I nemojte je brkati s ŠOVINIZMOM.

Korumpirane političke stranke, a Brisel je največe leglo korupcije, internacionalisti, liberalno ljevičarski fašisti ponovno uništavaju i rastaču sve što je hrvatsko.

Ovo u HDZ-u i SDP-u sigurno ćer dobro odijeknuti:
"Mimohodom i govorima ćemo jasno, bez ustručavanja, reći što mislimo ne samo o presudi, već i o domaćim izdajnicima koji su hrvatske generale doveli u poziciju da im se sudi po svjetskim inkvizicijskim sudovima, poručuju."

Talijanski fasisti su suradjivali s cetnicima i dozvolili im strasne i masovne pokoljke u lici i dalmaciji.

Krivac je nakaradni izborni zakon koji su kao opozicija pisali oni iz bivšeg režima poslije tuđmanove smrti. Oni su došli 2000. godine na vlast prijevarom. Dijelili su plijen, donosili zakone protivne hrvatskim interesima i u sprezi sa tadašnjom instaliranom marionetom su davali mogućnost stranim silama da napišu lažnu optužnicu protiv hrvatskih generala.
Nađite mi u povijesti jedan slučaj da su optuženi po ovakvim morbidnim optužnicama oni koji su na svom državnom teritoriju po zakonu branili ustavni poredak, preciznije goli opstanak hrvatskog naroda jer mu je prijetio nestanak i progon iz vlastite zemlje. Što mislite kakva bi sudbina hrvata bila da je hrvatska okupirana 1991? Primjer su vukovar i srebrenica.

Djeca komunista teško lažu. Prije par dana američki predsjednik Obama je izjavio: "Ja sam američki šovinista!" Fali vama što ne možete izjaviti: mi smo jugoslavenski nacionalisti a da vam se slatko ne nasmijemo.

Crvena Akcija ", tko im je uzor?
pa uzor su im oni koji su izvodili terorističke akcije, sabotaže i palili ljudima žito da nemaju čime prehraniti obitelj. Neprijatelji hrvatske nezavisnosti, koji su došli 2000. god. na vlast prijevarom, su financirali ovakve anti-hrvatske organizacije i snimanje anti-hrvatskih filmova kao "Oluja nad krajinom".
Takve huškačke uratke smo mogli jedino gledati u bivšem jugo-komunističkom režimu.
Gdje su sada oni huškači, "stegnite vi remen bando lopovska ", "kako je sanader ukrao božić", pljuvanje prolaznika, daj nam jaco posla itd, itd.
Nikakvo čudo, tom svjetonazoru, kulturi, primitivizmu i nasilju pripada i ministar u vladi.

Status: Banana republika
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Bijeda novinarstva
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Jednoumlje

Link| 

0 comments: