itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Demagoške floskule

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Ova će godina biti teška, morat ćemo raditi više i pametnije - poručio je na izbornoj skupštini Hrvatske stranke umirovljenika premijer Zoran Milanović. Bila je to prilika za okupljanje koalicijskih partnera.

"Proračun je stabilan, ali nema rasta pa su nam nužne promjene", poručio je premijer Zoran Milanović.

"Ova godina će biti jako teška. Mi ćemo morati raditi kao društvo, to se ne odnosi na umirovljenike nego na radno stanovništvo, i više i teže, ali i pametnije i inteligentnije, ako hoćete i lukavije da bismo zadržali ovaj način života i ovaj standard. Da bismo ga digli morat ćemo raditi, možda ne puno, ali bitno drukčije, bitno pametnije i bitno inteligentnije", rekao je u svom govoru Milanović.

====

Umirivljenicima priča jedno a s druge strane u HEP-u pripremaju teren za nove pljačke. Ova država je potpuno zatrovana korupcijom i kriminalom na najvišim razinama vlasti. Osim toga ova država nema funkcionirajući pravni sistem. Nitko od pljačkaša i odgovornih za pljačke još nije odbio ozbiljnu zatvorsku kaznu. Sramota.

Status: Banana republika
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Organizirani kriminal
Podobnost: HNS/SDP,
Pravomoćnost: Zaključeno

Link| 

0 comments: