itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Gradskim novcem platila intervju sa sobom

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica (HDZ) unatoč činjenici da još uvijek nije počela predizborna kampanja, počela je raditi na vlastitoj promidžbi i to proračunskim novcem. Naime, nezadovoljna pisanjem u medijima, odlučila je napraviti razgovor sa samom sobom u kojem je sama postavljala pitanja na koje je davala odgovore, a koji su objavljeni u formi plaćenog oglasa u jednom dubrovačkom tjedniku.

Potvrdu kako je riječ o oglasu koji je plaćen proračunskim novcem, odnosno novcem iz gradske kase dobili smo iz Ureda gradonačelnice Dubravke Šuice.

Zanimljivo je kako su novinarski kolege u Dubrovniku bili više nego zatečeni cijelom situacijom, a nije im bilo jasno ni koga potpisati da je vodio razgovor u plaćenom oglasu budući se ne navodi autor. No, dobili su još zbunjeniji odgovor da razgovor prikažu kao da ga je Šuica zapravo napravila prema "vlastitoj zamisli".

Status: Na račun građana
Lokacija: Dubrovnik
Opseg: Samopromidžba
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: Zaključeno

Link

0 comments: