itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Josipović o savjetu: Ovo nije skup tajkuna!

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Od Savjeta ne očekujem zborno pjevanje, nego konstruktivnu polifoniju, rekao je Josipović. Ovo nije skup tajkuna, nego društveno odgovornih osoba, poduzetnika koji nose odgovornost za upravljanje našim gospodarstvom, rekao je Josipović podsjetivši da će osnovati i Vijeće za socijalnu pravednost.

Konstatirali smo da je, bez obzira na sve probleme hrvatskog gospodarstva, situacija upravljiva. Ona traži odlučnost, hrabrost i povjerenje u vlastite snage, istaknuo je Josipović.

Sudjelovanje poduzetnika u Predsjednikovu Savjetu za gospodarstvo ne treba politizirati, a Hrvatska udruga poslodavaca i dalje izravno komunicira s Vladom kroz Gospodarsko-socijalno vijeće i Nacionalno vijeće za konkurentnost, te putem bilateralnih razgovora, naglasio je predsjednik Atlantic grupe Emil Tedeschi.
Meni je čast i obveza kao građaninu što me Predsjednik pozvao u Gospodarski savjet.

==

Pozivam Tedeschija, koji je postao i članom gospodarskog tima predsjednika Ive Josipovića, da kaže odakle mu prvi milijun. Je li ga uzeo u Sinju? Radi li se o novcu koji je općina Sinj 1990. dobila za otklanjanje posljedica od potresa, potom ga u iščekivanju velikosrpske agresije prenamijenila za kupnju oružja da bi umjesto oružja, novac krajem 1991. preko ''Trgosirovine'' završio u Tedeschijevoj tvrtki?

Status: Vjerojatna korupcija
Lokacija: Pantovčak
Opseg: Na račun građana
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju istrage

Link| 

Link

0 comments: