itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Sotone žele srušiti Dinamo i izgraditi veliku Srbiju!

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Na pitanje je li vidio aktualni sat u Hrvatskom saboru na kojem je iz redova SDP-a premijerki Kosor upućeno pitanje o Mamićevu plaćanju poreza, Mamić je "prokuhao".

Vidim sve sotone svijeta koje su se nadvile nad ovaj sveti klub! I to je jedini razlog što ne bježim odavde glavom bez obzira! Previše sam pošten i previše mi znači ova hrvatska svetinja da bih otišao! Taj koji je postavio pitanje, to je ljudsko biće samo izvana, ali je satkano od sotonskog tkiva! I njega, tu sotonu, ovaj klub hrani! Jao si ga državi u kojoj takve sotone vode državu. Jer u državi u kojoj svaki dan stotine ostaju bez posla, mi otvaramo radna mjesta. Po tim sotonama je sve apstraktno, i titule i susreti. Te sotone čekaju da Mamić ode iz kluba pa da hrvatsku svetinju bace na koljena. To je mračni plan - baciti hrvatskog čovjeka na koljena. To je plan stvaranja velike Srbije.

Status: Genetički poremećaj
Lokacija: Zagreb
Opseg: Vjerojatna korupcija
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: