itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Šef lokalnog SDP-a aktivirao ručnu bombu

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Izađi van – rekao je 42-godišnji Tvrtko Sokler čistačici nekoliko trenutaka prije nego je, danas oko 16.30 sati, aktivirao ručnu bombu na svome radnom mjestu u pisarnici Gradskog poglavarstva Hrvatske Kostajnice. Nakon eksplozije u kojoj nije bilo ozlijeđenih zaključao se u zgradu te na poziv policije, koja je ubrzo došla, mirno izašao. Policija ga je odmah uhitila.

Tvrtko Sokler predsjednik je Gradske organizacije SDP-a Hrvatske Kostajnice i voditelj pisarnice u gradskoj upravi, a na ovaj se čin odlučio, prema svemu sudeći, jer je njegova supruga, koja radi s njim u pisarnici, pred otkazom, tj. odrađuje otkazni rok.

– Još je ljetos Gradsko vijeće odlučilo ukinuti njezino radno mjesto jer nemamo novca u proračunu. Nema smisla da dvoje radi u pisarnici. Gradske financije u vrlo su lošem stanju, mi nemamo regres, cipelarine, vijećnici nemaju naknade i morali smo još štedjeti jer novca za 14 uposlenih jednostavno u Gradu nemamo. Tvrtko i cijela njegova obitelj mnogo su propatili u ovom ratu, no problemi se ne mogu rješavati na ovaj način.

Gradsku organizaciju SDP-a preuzeo je ove godine, a do tada ju je vodio njegov otac.

Status: Genetički poremećaj
Lokacija: Kostajnica
Opseg: Nepotizam
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Na račun građana

Link| 

0 comments: