itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Dirigentska palica hrvatskog "pravosuđa"

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Na izvanrednoj press konferenciji koju je danas sazvao, Ivo Sanader rekao je kako Šeks i Kosor utječu na sustav istrage i upravljaju kaznenim progonom. "Jer kako bi inače znali da se približava moj kraj?", pita se Sanader podsjećajući na jučerašnju izjavu Vladimira Šeksa za kojega se zna, kako je rekao Sanader, "da drži dirigentsku palicu hrvatskog pravosuđa". Dodao je kako se nema namjeru obračunavati s ministrima jer oni ionako samo slijede naredbe.

Sanader se pita otkad su to Kosor i Šeks Hrvatska, te kaže kako je Hrvatska taoc Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa i da ne tužaka Hrvatsku, ali će europskim institucijama reći sve o predsjednici Vlade i potpredsjedniku Sabora. "Kako Šeks može pričati o moralu? Pa on je taj koji je nagovarao Polančeca da lažno svjedoči mašući mu pred nosom malim prstom! Ne samo to, podsjetite se i što je rekao kad je jedna zastupnica zatražila aktiviranje saborskog mandata. Šeks je bio taj koji joj je prijetio", rekao je Sanader na pressici ponavljajući ono što je i jučer kazao: "Ako sam toliki kriminalac, zašto su me slijedili toliko godina".

Status: Banana republika
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Moćno pravo
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: