itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Traktorske blokade cesta počinju sutra u 11 sati!

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Seljaci iz šest ili sedam županija sutra u 11 sati će početi novu blokadu cesta, zato što ih su ih Vlada i Ministarstvo poljoprivrede prevarili već drugi puta.

Predsjednik Koordinacije seljačkih udruga Dragutin Dukić kazao je kako prosvjedi nezadovoljnih seljaka kreću sutra u 11 sati. "Ministarstvo i Vlada pokušali su po drugi puta obmanuti hrvatske seljake kresanjem poticaja i mi na to ne možemo pristati", kazao je za Index Dukić i dodao kako se u blokiranje prometnica kreće i zbog drugih problema. Žale se zato što je za seljake početna cijena u zakupu i do deset puta više nego za pravne osobe koje su u zakupu zemlju uzele u koncesiju.

Tražimo i isplatu zaostalih kapitalnih ulaganja gdje ima duga još od 2008. i 2009. godine", kazao je Dukić i dodao kako traže i da se krediti u komercijalnim bankama vežu kao i ona u stambenim kreditima odnosno da ne budu veća od četiri posto.

Status: Ukradeno
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Nesposobnost uprave
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju izbora

Link| 

0 comments: