itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Jutarnji, Večernji - 18 minuta pameti dnevno

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Osim što je zaposlen na Sveučilišnoj klinici Vuk Vrhovec i na Medicinskom fakultetu, prof. Metelko je i predsjednik Hrvatskog liječničkog zbora, predsjednik Referentnog centra za šećernu bolest Republike Hrvatske, Voditelj nacionalnog programa za šećernu bolest Republike Hrvatske, direktor Suradne ustanove Svjetske zdravstvene organizacije za odgovarajuću tehnologiju u šećernoj bolesti, konzultant Svjetske zdravstvene organizacije, konzultant Europske agencije za rekonstruiranje za potrebe kontinurane medicinske edukacije i Voditelj europskog projekta EUBIROD.

====

Kadroviranje iz novinarskih ureda? Jutarnji je ekipiran za organizaiju zdravstva u Hrvatskoj? Mozda bi bilo bolje da vrjeme potrose na opismenjavanje polupismenih novinara.

A evo inteligencije i s Večernjakove strane.

Zumbabuma!?
http://www.vecernji.hr/kultura/nas-bi-se-jezik-mogao-zvati-ilirski-ili-zumbabuma-clanak-354493

Liječnici se nemogu i nebi nikako smjeli plaćati po broju pregledanih pacijenata. Zdravlje nije roba,liječnici se nemogu platiti po kilogramu i metru. Jeziv članak! Populizam da nemože gori.

"Bravo Yutarnji", postali ste kao "ministarstvo istine"! Nisam niti pročitao tekst, ali poznat mi je taj vaš difamatorski stil. Tko je sljedeća žrtva za odstrel?! Pa niti u doba ruskog NKVD-a i partijskog novinarstva nisu drukčije se pisale novine! postali ste dno dna, ožeži po ovome i onome. Dajte si rađe rasčistite aferu Kamensko. Dno ste dna od novinarstva! Znači vi ćete od sutra ći od poduzeća do poduzeća zavirivati u kartice ljudima kad je tko došao na posao?! Svatko normalan može jedino shvatiti da je ovo naručen tekst da bi se nekog ocrnilo. FUJ od novina!


Status: Bijeda novinarstva
Lokacija: Zagreb
Opseg: Pseudo-intelektualna elita
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Zaključeno

Link| 

0 comments: