itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Kosor je naredila da mi se da otkaz

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Damir Mihanović, član Uprave Croatia osiguranja koji je prvi progovorio o izvlačenju novca u aferi Fimi-media je gostujući u trećem Dnevniku HTV-a kazao kako je nakon njegovog iskaza u Uskoku i javnog svjedočenja na HTV-u premijerka Jadranka Kosor dala pismeni nalog Croatia osiguranju nakon čega su on i Hrvoje Vojković ostali bez posla.

"Nakon mog iskaza u Uskoku uslijedila je odmazda. Premijerka Kosor dala je pismeni nalog Nadzornom odboru Croatia osiguranja za razrješenjem, a nakon drugog iskaza Uskoku i otkazom", kazao je Mihanović.

On tvrdi i kako je tražio pomoć od Jadranke Kosor da ga zaštiti, da joj je poslao nekoliko pisama, ali da se ona nikada nije odazvala.

"Time je premijerka sama prekršila Vladin program u borbi protiv korupcije", kazao je dodavši kako dvije godine živi uz pritiske te telefonske i druge prijetnje.

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: