itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Miletić i Jakovčić pred ostavkom

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Policijski i pravosudni istražitelji idući tjedan ispitati i gradonačelnika Pule Borisa Miletića, kao i još neke djelatnike Grada Pule, a istražiteljima će svoja saznanja ispričati i otac prerano preminule djevojke.

Priče o sumnjivim okolnostima iznenadne smrti Martine Duras Pauletić, savjetnice gradonačelnika Pule, Borisa Miletića, kao i glasine o učestalom konzumiranju droge nekih istarskih političara prarasle su istarske i hrvatske okvire. Za taj slučaj zainteresirao se politički i pravosudnih vrh Hrvatske.

Istra 'bezbrižno' gori od droge zato jer se i ljudi na vlasti drogiraju

Poručujem gradonačelniku da prestane slušati savjete svojih PR agenata, jer ga vrlo loše savjetuju. Neka napokon posluša svoju savjest i podnese ostavku. Jer skrivanjem u mišjoj rupi i bježanjem od javnosti, radi si samo štetu. Pitam se hoće li pobjeći i od istražitelja, ako ga pozovu na razgovor – kaže Langer, te ponavlja ono što je dan ranije izjavio novinarki Hrvatske televizije:

'Ako se dužnosnici drogiraju, znači da ne služe građanima nego bandi!'

- Ako su dužnosnici konzumenti droge, onda su oni nečiji robovi. Ne služe građanima, nego bandi, odnosno narkomafijašima koji imaju svoje interese, što je velik problem – bez dlake na jeziku zaključuje Bruno Langer.

U razgovoru s još nekim žiteljima Pule neslužbeno smo doznali da će istražitelji idući tjedan ispitati i gradonačelnika Borisa Miletića, kao i druge djelatnike Grada Pule.

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: IDS
Pravomoćnost: U očekivanju istrage

Link|

0 comments: