itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Očekujem gospodarski stav

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Mihael Zmajlović, 34-godišnji ambiciozni gradonačelnik Jastrebarskog, čovjek kojeg je Zoran Milanović odabrao za novog ministra zaštite okoliša i prirode.

S njim će, po svemu sudeći, biti uklonjene mnoge barijere u provedbi Čačićevih ekološki spornih projekata poput HE Ombla, gradnje novog bloka u TE Plomin i ostalih. Naime, iako je Zmajlović na konferenciji za novinare u Banskim dvorima, na kojoj je predstavljen kao kandidat za to ministarsko mjesto, ustvrdio da će nastaviti smjerom koji je "jasno zacrtala Mirela Holy", već samim time što nije jasno i glasno kazao da će se usprotiviti projektima koji predstavljaju opasnost za okoliš, a time i društvo, puno je toga budući ministar rekao.

Njegova stranačka submisivnost, koja je iznad javnog interesa, postala je eklatantna čim je budući ministar na novinarsko pitanje o ekološki spornim projektima pozvao premijera da izrazi stav Vlade po tim pitanjima, pobojavši se valjda da ne bi štogod krivo kazao i prije nego li je zasjeo u blještavu ministarsku fotelju.

A evo što premijer očekuje od Ministarstva s novim ministrom na čelu: "Proaktivnu politiku, ali i da se gleda na ekonomsku korist za Hrvatsku." Milanović je, uostalom, naglasio da se radi o političkoj poziciji. Tek jedna rečenica trebala je nalikovati na nepokolebljiv stav kad je u pitanju ekološka zaštita, ali ni nju premijer, nažalost, nije završio: "Ako se pokaže da je projekt ekološki opasan, ali tu ne zauzimam stav ni za ni protiv..." Milanović je u konačnici kazao i da ni Ministarstvo za zaštitu okoliša ne može samo donositi ocjene, nego će to raditi cijela Vlada.

Na jasno i glasno postavljeno novinarsko pitanje upravo o tom kriminalnom miljeu koji okreće velike novce na sanaciji otpada, budući ministar govorio je o onome što Europska unija traži od Hrvatske da se ispuni po pitanju zaštite okoliša i ekološki obnovljivih izvora energije. Eventualnu, barem između redaka, moguću poruku "krimosima iz svijeta smeća" budući je ministar, nažalost, zaobišao izraziti.

====

I još jedno političko parazitsko đubrence uhljebljeno na grbači poreznih robova.

Šta se čudite??? U malom gradiću Jaski koja je slična nekom slavonskom SELU nisu imali baš nikoga tko bi imao škole ili bilo kakve kvalifikacije da postane direktor komunalnog, jer u selu gdje samo svećenik zna čitat, a učitelj pisat, normalno je da uzmu za direktora onog trećeg koji zna čitat ili pisat. Recimo, moj sin ima završen faks, položen stručni ispit, 2 krnje godine radnog iskustva na zamjenama i nikako da ga zovu za direktora komunalnog, niti Hrvatskog telekoma, i ja mu sad predlažem da se uhvati kakovog malog obrta, jer dočekat tu stolicu neće. Istovremeno gledam oko sebe lijene i nesposobne da ti stane mozak i vučem za njih. Nazdravlje! Ko mi kriv, nisam u stranci u kojoj treba bit po potrebi u određeno vrijeme!

Običan-bezvezni Hrvat - realni proizvodni sektor
2001 - završava fax
2001 - 1. posao- prašinar
2002- zatvaranje poduzeća - otkaz -2. posao - prašinar
2003- zatvaranje posla-3. posao, podmetanje
2004- stečaj- 4. posao
2008-zatvaranje- otkaz- 5 psao
2009- 6. posao
2010- zatvaranje -otkaz -burza
2012-burza

Sposobni - svezani Hrvat - nerealni-politički sektor
2001- završio fax (23 god)
2001- direktor komunalnog
Magisterij
2009- gradonačelnik Jaske
2012- ministar

ja taman napisala komentar, a ti već izdao novo, dopunjeno i izmijenjeno izdanje :) Dakle, ima kategorija još uspješnijeg nego onaj tvoj doljnji, a to je : s faksa u Sabor, kao što je to npr. imala sreće uvažena ministrica Opančićka.

" Onoga tko ju je prisluškivao treba nagraditi jer je borac protiv korupcije! ( Buddy ) Holy Diver je jedna korumpirana ekofeministkinja koja je i zaslužila da bude pod posebnim nadzorom zbog sklonosti zloupotrebama položaja. Prisluškivanjem se samo otkrilo ono na što smo svi sumnjali ".

I nije problem u tome što se novi ministar gura odnosno laktari jer da nije tako onda nebi odmah sa faxa postao direktor no problem je taj da postoji mogućnost da ćemo od tog njegovog laktarenja štete imati svi mi i ako bude istu štetu trebalo platiti poznato je tko će u tom biti sponzor...

Status: Moralni patuljci
Lokacija: Banski Dvori
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Zaključeno

Link| 

0 comments: