itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Raste otpor prema Hrvatskoj u EU

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

U njemačkom parlamentu raste otpor prema "prenaglom primanju Hrvatske u Europsku uniju.

Konzervativci i socijaldemokrati protiv skorog ulaska Hrvatske.

"Primjer Rumunjske i Bugarske pokazuje da očekivanje da će se problemi lakše riješiti nakon što zemlja uđe u Uniju, u praksi ne funkcionira. Političari iz redova CDU-a sve više naglašavaju kako bi Hrvatska mogla ući u Europsku uniju 1. srpnja sljedeće godine, ali samo ako izvješće Europske komisije bude pozitivno.

Stručnjak za Europu iz redova socijaldemokrata Michaela Rotha koji se izrazio se još drastičnije.

Sudski procesi predugo traju.

"Na Hrvatskoj moramo utvrditi politički primjer", rekao je Roth dodajući da Hrvatska prvo mora ukloniti manjkavosti koje je bila utvrdila Europska komisija, na primjer sudske postupke koji predugo traju: Inače Bundestag Sporazum o pristupanju (Hrvatske) ne bi trebao ratificirati", zaključio je Roth.

====

Napokon dobre vjesti. Nadarena nesposobnost ove vlade konacno rezultira necim dobrim.

Teško je zaključiti da su se u HR prale milijarde eura i da nema niti jedne osobe iza rešetaka...
To je jasno Njemcima. Jedino mi razmišlajmo: što su rekli našem premijeru, hm hm?

Iskreno se nadam da će nas odje***ati a u budućnosti dobiti političare koji se zalažu za dobrobit svoje zemlje i svog naroda umjesto što skidaju gaće na svaki mig vrle i trule europe.


Ttrenutnoj Vladi je najveci problem kojim se oni sada bave je nekakvo prisluskivanje, eeeeeej covjece pored toliko drugih gorucih problema oni ko neke babe raspredaju o glupostima, dokle ce vise ta Vlada se bavit glupostima, dokle vise, mijenjaju zakon o lokalnim izborima, e nece se zvati nezavisni kandidat nego pripadnik interesne skupine, dokle vise te nebuloze, sta oni konkretno poduzimaju, kakvu strategiju imaju osim one: REKLA NAM MAMA EU da tako napravimo, dokle ce nam vise prodavat praznu maglu.

Zoki i Čačić konstantno guraju Engleze... povezanost SDP-a i Britanaca je poznata još od Račanovih dana. Nijemci se ljute, ne zbog ljubavi već zbog novaca koji su u igri.


Status: EUforija
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju izbora

Link|

0 comments: