itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Matulović-Dropulić bi morala u zatvor

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Bespravna gradnja

Tužiteljstvo je, naime, otvarajući istragu o ilegalnom rudarenju, zatražilo i poništenje elaborata o etažiranju jer je 5000 kvadrata u 54 vile sagrađeno mimo građevinske dozvole.

No, potkraj siječnja 2010. investitori iz kluba dobili su od Ministarstva graditeljstva dopunu i izmjenu lokacijske dozvole te započeli legalizaciju. Odvjetnik Krešimir Krsnik, koji je zastupao vlasnike Golf Country Cluba Zagreb, potvrdio nam je da su sagrađene vile pravomoćnim rješenjem legalizirane te da nakon nagodbe nema više nikakvih sporova između države i tog kluba, niti se protiv vlasnika kluba vodi bilo kakav postupak.

==

Ovo je kriminal nemogućih razmjera i Matulović-Dropulić bi zbog ovog morala odležati u zatvoru par godina. I onda se čudimo Horvatinčiću, a ovo je još i gore od
Varšavske.

Kada opljačkate državu..., biti će dovoljno državi dati MITO.

A evo ti sljedeća senzacija.. kako je Drpulićkin muž i "ortaci" pokupovao trasu Pelješkog mosta, i sve okolo, za svaki slučaj. Pa zato im je i bitno da ga napokon počnu graditi.

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Zagreb
Opseg: Milijunski
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: