itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Dekan Njavro: Ona je izuzetno uspješna

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Nevjenčana supruga splitskog gradonačelnika Željka Keruma, Fani Horvat, više nije studentica. Mediji su izvijestili da je Fani u roku diplomirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta kao diplomatica specijalističkog diplomskog stručnog studija iz ekonomije.

Dekan tog privatnog fakulteta Đuro Njavro novinarima je rekao kako je Fani bila izuzetno uspješna, naročito zato što je cijelo vrijeme studirala uz rad i u trudnoći. Kako su financije i bankarstvo specijalizacije novopečene ekonomistice, odmah su se pojavili zluradi komentari kako će to svakako zasigurno doći njezinom partneru Kerumu, koji je već dulj vrijeme u ozbiljnim financijskim problemima.

====

Razumije se ona u financije i bez diplome i bolje od Njavre.

Ipak su puno uspješniji studenti bili naprimjer general Zagorac,pa general Rojs,pa bih ovdje mogao nabrojit cijelu plejadu akademskih građana,koji u "mraku" jedva da su uspjeli svršit pučku školu,a naglo su se opametili u "demokraciji".

A smeca od fakulteta, za djecicu tajkuna i sponzoruse cajkaruse.

Eeee, da kerum nije u takvo velikim financijskim problemima, diplomirala bi ona i medicinu, i fiziku, i pravo, i oceanologiju.

Status: Banana republika
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Dogovorna ekonomija
Podobnost: Pseudo-intelektualna elita
Pravomoćnost: Zaključeno

Link|

0 comments: