itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Kredit za mito

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s misijom upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Predstavnici Zelene akcije i inicijative Pravo na grad danas su predsjedniku povjerenstva za istragu oko Hypo banke Rolfu Holubu predali dokumentaciju o tome kako je Hoto grupa dobila kredit.

Teodor Celakoski je pojasnio da su predali dokumente iz gruntovnice koji pokazuju na koji način je Hoto grupa dobila kredit, a kao element osiguranja se navodi hipoteka na zgradu na Trgu Petra Preradovića. "Postoje tereti na zgradi već četiri godine, tako da se Hypo banka u slučaju negativne realizacije ne može naplatiti", kazao je Teodor Celakoski iz Prava na grad te dodao da je sporan i drugi kredit za Varšavsku 6, jer nisu ispunjeni svi traženi uvjeti.

Holub je dokumente uzeo i kazao da će ih predati koruškom odvjetništvu koje se u istragama o sumnjivim poslovima u Hrvatskoj još nije susrelo s tim slučajem. Holub je rekao kako zna za Pašalića, Sanadera i Jakovčića, no o toj istrazi nije želio reći ništa. Odvjetništvo istražuje 10 najvećih kredita u Hrvatskoj. Holub je kazao kako postoji sumnja da se Hypo banka u Hrvatskoj bavila špekulacijama nekretnina, surađivala s političarima investitorima te nastupala kao investitor i davatelj kredita u sumnjivim poslovima.

==

Zato što je ruku za taj projekt digao Bandić, SDP i današnji predsjednik Josipović mislim da ne bi bilo zgodno prosvjedovati protiv njih.

Tko je Horvatincicu izdao dozvole? E pa tamo se treba prosvjedovati i protestirati i traziti neko "novo" rijesenje. Ali ti isti SDP, koji su izdali dozvole vas i primaju na Pantovcaku, do jucer u SDP-u, nas vrli prijedsednik Josipovic i "veliki" legalist.

Status: Ukradeno
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Milijunski
Podobnost: HDZ/SDP
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

1 comments:

barry bush kaže...

zdravo

Jeste li bili odbijen od strane Vaše banke ili bilo koje druge financijske
institucija?, brige Nema više jer je ova tvrtka je ovdje da vam pomogne
iz svoje financijske poteškoće koje daju iz kredita na 3% za naše
korisnici koji su spremni platiti više u sljedećih nekoliko godina .. Jeste li
prijaviti za bilo koji kredit, koji su navedeni u nastavku, molimo poslati
e-mail: Barrybushloanfirm@gmail.com

Nudimo sljedeće vrste kredita:

* Kreditna ..
* Osobni Krediti ..
* Poslovni Krediti ..
* Investicijski krediti ..
* Razvoj Krediti ..
* Kupnja kredita ..
* Građevinski krediti ..
* Krediti za kupnju automobila ..
* Debt consolidation krediti ..
* Međunarodni krediti ..
* Studentski krediti i još mnogo toga bez odgađanja ....

Nanesite i dobiti kredit u roku od 48 sati .. Ne propustite !!
Čekamo Vaš mail.

Napomena sav odgovor: Barrybushloanfirm@gmail.com

gospodin Barry