itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Uvrijeđena Kosor

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Premijerka Jadranka Kosor na današnjoj sjednici Vlade nastavila je nisku ovotjednih bisera pa je, nakon što je za neispunjenje obećanja iz gospodarskog plana okrivila program Power point, danas ustvrdila kako se radnicima ne ukidaju prava nego se - zakon samo "malo prilagođava".

Podsjetila je da je Vlada predlagala sindikatima sporazum o socijalnom partnerstvu "u novim okolnostima krize". Zaključila je kako se sada pregovara o pitanjima poput božićnice, dara za djecu i regresa te istaknula kako se nada da s obzirom na okolnosti neće trebati razgovarati "i o pravima druge vrste" te da stoga svatko treba preuzeti svoj dio tereta i odgovornosti.

Danas, očigledno vrlo ljutita, posebno se osvrnula na oporbu s molbom da se njen gospodarski plan ne izvrgava, kako kaže - ruglu. Iako to nije izrijekom rekla, mislila je na izjavu o Power pointu. "Nigdje nikada nije pisalo da je rok za rješavanje problema nelikvidnosti državnih tvrtki 1. lipnja.

Status: Banana republika
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Nesposobnost uprave
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: Na račun građana

Link| 

0 comments: