itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Prosvjednici izviždali Milanovića i SDP

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Petstotinjak prosvjednika za Varšavsku jučer je izviždalo predsjednika SDP-a Zorana Milanovića i viđenije članove njegove stranke, pred ulazom u središnjicu SDP-a na Iblerovom trgu.
- Lopovi! Lopovi!, orilo se Iblerovim trgom dok su SDP-ovci pokušavali uspostaviti kakav takav dijalog s prosvjednicima. Očekivajući najavljene prosvjednike, u SDP-u su pripremili i prostoriju u kojoj su namjeravali primiti njihove predstavnike, međutim, SDP-ov poziv bez razmišljanja je odbijen.

Ni Milanovićeva pojava nije stišala zvižduke i povici: "Lopovi! Lopovi!", pa se predsjednik SDP-a u jednom trenutku obratio Viliju Matuli. “Ovo nije kazalište”.
- Vi ste loši glumci, uzvratio mu je glumac.
Među prosvjednike su sišli i viđeniji članovi SDP-a, Gordan Maras, Tomislav Saucha, Jurica Meić, Mirando Mrsić. Predsjednik GO Davor Bernardić i predsjednik gradske skupštine Boris Šprem su, poput Milanovića, ušli među građane i pokušali razgovarati s njima, ali nitko im nije poklanjao previše pozornost. Jedan aktivist ipak se izderao na Šprema, poručujući mu da su političari krivi i da prosvjednici ne žele da SDP-ovci preko njihovih leđa skupljaju političke bodove

Status: Ukradeno
Lokacija: Zagreb
Opseg: Milijunski
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: