itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Varšava gori, a Prag spava

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

SDP mora preuzeti odgovornost i tražiti referendum.

Milanovićev SDP, ukoliko ima nešto protiv bilo koje odluke Bandića, ne smije cmizdriti, već mora učiniti sve da Milana više makne.

Zagrebački SDP u utorak ima posljednju šansu da poentira u slučaju Varšavska. Naime, Zoran Milanović i njegovi stranački kolege u četvrtak i petak su propustili odlučno preuzeti odgovornost za kaos koji se događa u gradu u kojem SDP vlada 10 godina.

Ako gradski, nebandićevski SDP želi da ga politički kukavičluk koji je iskazao ne dođe gradskih fotelja, on mora na izvanrednoj sjednici Skupštine pokrenuti raspisivanje referenduma o povjerenju gradonačelniku.

Činjenica je, dakako, da je Bandićeva ekipa izglasala odluku da se gradi rampa u Varšavskoj. No činjenica je isto tako da današnji SDP mora preuzeti političku odgovornost za kaos koji se dogodio u vladanju gradom nakon čistke u stranci. Naprosto je neprihvatljivo da Milanovićev SDP stalno infantilno upire prstom u svoje dojučerašnje kolege, cvileći "oni su krivi, mi smo nemoćni".

==

LAŽOV MILANOVIĆ

predsjednik SDP-a i bivsi gradski zastupnik Zoran Milanović - koji se tijekom svoga mandata NIJEDNOM nije javio za riječ - konačno treba prestati lagati javnost tvrdnjama da Varšavska nije stvar SDP-a.

Varšavska je počela s SDP-ovom gradskom upravom koja je devastaciju potaknula i izglasala u trenutku kada su itekako znali za što glasaju jer je i onda upozoroavano na isto ono na što se upozorava danas. jedina je razlika u tome da je Milanović tada imao KORISTI od Bandića pa je o kriminalu ne samo ŠUTIO, već i Bandića (i SDP-ovsku lopovsku ekipu) podržavao za gradonačelnika. To je sad došlo na naplatu i SDP je taj problem dužan riješiti. Mehanizme imaju.

SDP se može oprati jedino referendumom

Kako je Horvatinčićeva zgrada na Cvjetnom dobila građevinsku dozvolu prije nego postoji pristup, čak prije nego postoji dozvola za izgradnju pristupa garažama za koje je izdana dozvola? Zar je moguće igdje dobiti dozvolu za garažu u koju se ulazi teleportacijom (čitaj-bez ulaza)? Zar bi igdje u civiliziranom, legalističkom svijetu postojao investitor koji ulaže milijune u objekt kojem se unaprijed ne zna kako priči? Čak počeo i gradnju?

Status: Banana republika
Lokacija: Zagreb
Opseg: Milijunski
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: