itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Ne mogu vjerovati

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Hebrang: Ne mogu vjerovati da je Sanadera zaslijepilo materijalno

Nešto je Hebrang suzdržaniji kada je kaznena odgovornost bivšeg šefa u pitanju, pa kaže kako je "o njoj neozbiljno govoriti prije objave barem jednog dokaza". "O poslovima s Hypo bankom doista nismo ništa znali. Nikada ime te banke nije spomenuto na razini stranke ilI Vlade. Ako je bilo nekog lobiranja, to je odgovornost onih koji su to radili.", kaže Hebrang.
"No, kad već toliko inzistirate na Sanaderovoj krvnji, reći ću vam nešto intimno. Vjerovao sam u tog čovjeka, u njegovo domoljublje, europsku orijentaciju, želju za ostvarenjem poduzetničke klime u Hrvatskoj. Ne mogu vjerovati da ga je zaslijepio materijalni interes. I neću to vjerovati dok se ne dokaže", kazao je za list Hebrang.

Hebrang tvrdi kako nije znao da je Sanader stranačkom gotovinom kupio novi automobil. "Ne mogu zamisliti da netko daje toliki novac za vozilo i k tome u gotovini", objašnjava.

Status: Ukradeno
Lokacija: HDZ
Opseg: Milijunski
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: