itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Milan Bandić

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

SDP-u je trebalo nekoliko godina da osvijesti ulogu Mladena Bajića u borbi protiv korupcije. Jedini onaj koji je iz njihovih redova ganjao HDZ-ovce s roza hobotnicom, onaj nesretnik Ivica Pančić, godinama je na Iblerovu trgu smatran ridikulom, da bi na koncu bio izbačen iz stranke.

Godinama su SDP-ovci u Saboru amenovali Bajićevo nečinjenje, da bi ga rušili upravo sada kad je - tako barem kažu - krenuo u žestoki obračun s korupcijom. Odnosno, kad je priznao da su mu u Sanaderovu mandatu bile vezane ruke.

No, ovdje postoji još jedan problem - Milan Bandić. Istina je da je SDP godinama tolerirao i promovirao svog gradonačelnika, prešućivao na desetke njegovih afera.

==

Milan Bandić je ekvivalent organiziranog kriminala Ive Sanadera kojeg je SDP njegovao godinama. Hrvatska nije u rukama jedne ili druge stranke, već je u rukama organiziranog kriminala, političkih bijednika i umreženih kvazi domoljubnih interesa. HDZ je počeo čišćenje svojih redova i neki od kriminalaca se procesuiraju. U slučaju SDP-a to tek moramo dočekati, bez obzira je li Bandić član stranke ili ne. Dokumenti koji se nalaze u upravi grada Zagreba još uvijek su pod nadzorom te stranke.

Status: Ukradeno
Lokacija: Zagreb
Opseg: Organizirani kriminal
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link| 

0 comments: