itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Dobrodošli u EU - MMF stigao ranije

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Umjesto u svibnju, Zuzana Murgasova, voditeljica misije MMF-a za Hrvatsku, doputovala je u Zagreb danas kako bi se upoznala sa stanjem u zemlji i potezima nove vlade.

Prvog dana izaslanstvo MMF-a posjetilo je Vladu, Ministarstvo financija i Hrvatsku narodnu banku, ali nijedna od tih institucija nije davala komentare vezane uz razgovore. Posljednji izvještaj MMF-a bio je prilično nepovoljan jer su, uz često ponavljanu kritiku Vladi što kasni s reformama, prozvali i Hrvatsku narodnu banku da nepotrebno troši devizne rezerve na obranu tečaja.

MMF tvrdi da su rezerve premale da bi se koristile za čuvanje tečaja. HNB je tijekom siječnja čak dva puta posegnuo u rezerve da bi obranio tečaj, a na kraju se odlučio i na poskupljivanje troška banaka kroz veću stopu obvezne rezerve.

====

Svi pregovori tajni. Bit će gadno...a možda i još gadnije!

A koja to nama, običnim građanima, godina do sada nije bila teška ?!

Banke imaju zarade svake godine, više nego sva ostala privreda! U nekorumpiranoj državi porez bi im bija 98%!

Strane banke poharale su nam državu..političari industriju. Ali banke sve živo, najviše građane! Ne mogu vjerovat da nitko nema mhuda zaustavit tu bezočnu pljačku u vidu kriminalnih kamata.

Bezbroj udruga na državnoj sisi. Bezbroj općina gradova, a zagreb nam je selendra, a ostalo sela! Agencija ureda, svega čega, samo vozača službenih auta imamo za lip grad naselit. Naravno diži poreze da korporacije budu konkurentnije. Da hrvati kojih 80% ima nekretninu dodju na postotke njemaca kojih 20% ima nekretninu. Ostali su kokoši u kavezima. Znači političari već 30 godina zadužuju državu da bi novac - BACILI U JAMU BEZ DNA!

Šmrkavi Milanović zeli uvečati porezne stope, hahahaha! Dakle, sto bi rekao narod, "sto gore to bolje".

Nema MMF nikakvih novaca osim onih 1000% naštampanih $US bez pokrića, a kojima će i dalje pljačkati i porobljavati po svijetu. Vrijeme je da se digne svjetska pobuna protiv bankarskih elita koji su najveći kriminalci u povijesti moderne civilizacije.

Da ali Hrvatska nigde ne moze posuditi novce po stopi koju bi joj mmf dao.
++++++++++
A za uzvrat se oprosti od HPB,CO,a kasnije i Hrvatskih Voda,Šuma itd.

Najbolje je kad covjek sam priteze svoj kajis i kad ga popusta koliko moze i koliko treba, bude li ti ga drugi pritezao on ce ga i popustati kad njemu bude volja a do njegove dobre volje mozes i da izdahnes. Dakle nek se nacija odluci za samodisciplinu.

==

Prema Rohiju najbolji slučaj je da će BDP stagnirati.
Što je onda ako ne bude najbolji slučaj? Onda neće bit BDPa?
++++++++++++++++++++++++++
mene su čitav život učili da nema glupih pitanja
ali ovo je genijalno pitanje

==

jupiiiiiiii dosli spasioci!!! ozbiljno jeli netko zna ijedan slucaj gdije mmf(frakcija Word Bank) nije dao povoljnije kredite u usd a zatim domacu valutu sveo na 25% vrijednosti,,,,jest da cemo placti kredite za samo %kamate ali ce to u kunama biti kamata od 300%. jel ja slabo racunam ili?

==

sanader čim jeu došao na vlast prvo što je učnio - rješio se MMF-a kojeg je račanova vlada dovuka u hrvatsku, sad će ih kmeri opet dovući a buduća vlada će hitno vraćati dugove da ga se rješi, to je isto učinio i Putin, prvo se rješio MMF-a, onda su mu nudili financiranje, parišku klub ga je naprosto salijetao, nudili mu povoljne kredite ali Putin je ostao čvrst isto ko i Sanader. Ako ovu vladu ne zaustavimu u suludim potezima nema nam spasa, u ovako lijepoj i bogatoj zemlji biti ćemo , ali doslovno, kruha galdni i vode žedni. Kmeri nikad nisu voljeli svoju domoivnu, oni su kozmopoliti i njima je sve jedno tko će vladati ovom državom, njima je važno da u suradnji s gospodarom vladaju i oni.

MMF je organizacija koja - Feudalizira Drzave.

Triba mmf-u jasno reć da odguzi i da će kredite koje ubuduće bude davao vraćati potpisnici osobno!!!

Jedino što nam može pomoć je islandski model. Napraviti što su Islanđani napravili među najvažnijim potezima, nacionalizirali banke.
(Sanjaš pa nije Mile socijal demokrat).

On je konvertit. čas komunist, čas kapitalist. tko više plati... to su zadnji ljudi s kojima valja imati posla.

Ma važno da se povečao PDV. Ko je.....ostalo. Ostalo će naložiti MMF pa će se imati s kim pravdati. Već sam napiso na ovom portalu upravo pred tjedan dana da nam je ova godina godina kolapsa! Ako recimo čitate komentare Jim Rogersa jednog od najcjenjenijih analitičara današnjice, vidjet ćete da se on smije najavama političara EU o stabilizaciji eurozone. Pa uostalom na zadnjem sastanku čelnika MMF-a u davosu, predsjednica MMF je izjavila da je ponijela sa sobom veću torbicu jer moli da se u nju ubaci malo više novaca.



Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Na račun građana
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Zaključeno

Link| 

0 comments: