itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Kad će očistiti državu od kriminala?

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Predsjednik Josipović,  premijer Milanović i ministri Holy, Mrsić i Miljenić s nekoliko vojnika i volontera jutros su prionuli čišćenju divljeg deponija u zagrebačkom Retkovcu. Uz rukavice i vreće, dobili su i jasne upute Helene Hraub iz 'Zelene čistke'.

Na Zavrtnici je rukave zasukao i predsjednik Ivo Josipović. "Veća ekološka svijest važna je zbog zdravlja ljudi, ali i gospodarskog razvoja", ističe predsjednik.

====

He ... šta se ku*či ... neš ti pokupit OVO smeće, kartušinu i škovace... da vidimo kako čisti smeće po državnim imstitucijama i javnim poduzećima...

Josipović je bar na ovo snimanje mogao doć bez sakoa i odijela.

A kad će očistiti javnu upravu od nakupljenog smeća po državnim strukturama.

Holi kao da će kročiti na modnu pistu, glavno da nam ljudi koji vode državu imaju stila i da drže do sebe, pa taman i dok skupljaju smeće.

Josipović i Milnović su obični bastardi, država je puna organiziranog kriminala na svakoj razini, sudstvo korumpirano skroz do Bajića i od Bajića, grad Zagreb vodi Bandić koji je u kriminalu do grla, bivši korumpirani ministri u autori golf zakona poput Dropuličke netaknuti a i s ovima koji su u zatvoru već se rade dilovi - manje kazne za više tišine. Bagro korumpirana.

A i vidi se da se ovaj I.J. nije ubio od posla u cijelom životu. došao skupljat otpad u odijelu.

Bilo bi bolje da su "ugledni i uvaženi" ovo pustili nezaposlenima za koju kunicu a oni da rade ono za što su birani.

Status: Banana republika
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Zaključeno

Link|

0 comments: