itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Izdaja nacionalnog interesa

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Ništa od Pelješkog mosta, Hajdaš Dončić s BiH dogovara autocestu kroz Neum. Autocesta za Dubrovnik, prema bosanskohercegovačkom prijedlogu, jednim bi dijelom bila neumska obilaznica, a drugim potpuno zatvoreni koridor.

Siniša Hajdaš Dončić, ministar prometa, razradio je novu ideju spajanja hrvatskog juga s ostatkom države. Kako je rekao za HRT, jedan od prvih njegovih poteza bit će sastanak s bosanskim ministrom prometa i transporta oko dogovora koridora iza Neuma, koji će prolaziti teritorijem BiH, kako bi se na taj način otvorio hrvatski jug.

====

Siniša Hajdaš Dončić pravi je pajdaš Kize Milovanovića koji je prvi javno izrekao tu bedastoću o spajanju vlastite države preko teritorija druge zemlje.Takvu maloumnu idiotariju mogu smisliti samo takvi anacionalni tipovi kojima pojmovi kao nacionalni interes ne znače ama baš ništa.

Cijela dreka oko Pelješkog mosta koja dolazi iz Sarajeva ima samo jednu svrhu. Usmjeriti autocestu kroz Neum,a onda koridor Vc kroz BiH priključiti na tom mjestu. Time bi se izbjegla područja gušće naseljena Hrvatima i ostvario dio ratnog Muslimanskog plana o koridoru do mora.
Hrvate u Istočnoj Hercegovini su prvo Srbi pokušali pobiti, onda Muslimani u akciji "Neretva 94" i ispada da ih se neće pustiti na miru dok postoje. Zato stalno incidenti samo oko Stoca. Zato smetaju Hrvatske izbjeglice u selima okolo.
Čsto da znate o čemu se radi i zašto histerične reakcije iz Sarajeva na spomen mosta i autoceste južnije kroz Hrvatsku.

Status: EUforija
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Pseudo-intelektualna elita
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link|

0 comments: