itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Milanović: Nisam duhovni otac

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

'Ja nisam ovdje da ikoga tješim, nisam duhovni otac, ja sam premijer. Kada tvrtke poput Podravke budu rasle, kada budu bujale, kada se budu širile na međunarodna tržišta, kreirale kvalitetne proizvode, ali ne samo proizvode, nego i stil, način upravljanja, tehnologiju, onda ćemo biti bogato društvo.

'Bit će ga sve manje(???) u smislu stranačkoga kadroviranja i usporavanja rasta kompanije. To je i bila jedna od tema razgovora s Mršićem kada je on kao političar, gradonačelnik Koprivnice, najavio mogućnost povratka u tvornicu iz koje je došao. Dogovor je bio da politika iz te tvornice izlazi. Doći će investitori s novcem, neovisno o politici i o strankama', rekao je prvi čovjek Vlade.

====

Arogancija toj korumpiranog uličara , t.j. Milanovića nadilaze svaku mjeru! Tom smeću se mora reći da bi i on svakako morao biti neki duhovni otac! No naravno, on nema niti znanja niti morala niti intelektualnog potencijala da ispuni i taj dio svoje osobnosti - dio je to koji kod njega ne stanuje. On misli da je hrvatska stovrena samo radi njega i njegove osobne koruptivne djelatnosti - smeće!

Pitam se samo tko je od ovog crvenog ŽUTOKLJUNCA očekivao bilo kakvu duhovnu utjehu, što si taj umišlja ? Od njega ne treba očekivati ama baš NIŠTA pametno.

Da, premijer je još na Hvaru, još misli, čička mu ********, kako taj Tedeschi može imat ovakvo zdanje, čak i kuriju ima tamo negdje, za koji san ja kuljac premijer.

Vlast bi trebala znati angažirati uspavanje potencijale vlstitog naroda, jer su ljudi spremni odreći se i života da bi sljedeće generacije bile sretnije. Ovi majmuni ne uspijevaju niti angažirati ljude da rade svoj posao na mjestima na kojima već sjede.

Zar mi zaista nemamo pođštenog čovjeka koji voli svoj narod, zar smo toliko iskvareni?

Nisam duhovni otac građanima, nisam FRATAR niti POP, ipak tražim od vas da mi vjerujete.

Dodaje Milanović, bit će bolje tek onda kad prestane biti gore.

I još kaže bit će sve manje stranačkog karoviranja, da pukneš od smjeha.

Status: Banana republika
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Zaključeno

Link|

0 comments: