itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Branitelj ubio kamatara

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

 'Krvario sam za ovu državu, a ne da me kriminalci kamatare'

"Ja sam krvario za ovu državu, pokušavao sam raditi nešto pošteno u životu, a ne da me kriminalci kamatare." Te je riječi, tvrde očevici, izgovarao 41-godišnji Predrag V. kada ga je policija privodila nakon što je pištoljem usmrtio svog susjeda, Sinišu J. (52) u podrumu kuće u izgradnji u zagrebačkoj ulici Kozari put. Siniša J. je Predraga V., tvrde upućeni, reketario što taj branitelj, pripadnik Gromova, ranjavan u Domovinskom ratu s dijagnozom PTSP-a, nije mogao psihički podnijeti pa se u jednom trenutku odlučio na krvavi obračun.

Dvojica muškaraca najprije su započela verbalan sukob, a zatim je Predrag V. malo prije 14 sati povukao obarač i lišio života Sinišu J.

Prema tvrdnjama upućenih Predrag V. imao je autopraonu na Kozari boku s jednim poslovnim partnerom. Radili su za veće tvrtke, no imali su problema s naplatom, koje Predrag V. nije uspijevao riješiti. Istovremeno, kompanjon je od Predraga V. zahtijevao novac, a kako ga ovaj nije imao ovaj mu je nabijao kamate. Na kraju mu je, tvrde naši sugovornici, poslao utjerivača kojeg je Predrag V. na kraju upucao.

Susjedi koji su se danas okupili oko kuće u kojoj se ubojstvo dogodilo više žale ubojicu nego ubijenog.

- Pero je bio u ratu i boluje od PTSP-a, ali je duša od čovjeka, ima ženu i dvije krasne kćeri, strašno je da ovako završi radi jednog mafijaša – rekao je stariji stanar u nevjerici.

======

'Krvario sam za ovu državu, a ne da me kriminalci kamatare'
Tko je u stvarnosti za to kriv?
Suci Ustavnog suda i oni koji su ih ovlastili za to...
Zašto?
Svakoddnevno gledaju nezakonitosti i o tome šute pred svima...
Da su pošteni i pravi suci došli bi pred Sabor i tamo tražili promjene takovih nakaradnih zakonskih odredbi i mogućnosti kriminalcima da vladaju hrvatskom ekonomijom i gospodarstvom...
Samo pokvareni suci i pravosudni djelatnici mogu bez razmišljanja dopuštati reketarenje i skrivati se pred "zakonskim okvirima" i "odredbama", a ne tražiti promjene u koristi poštenog stanovništva...

POČELO JE POČELO !
Trebalo je tako davno prije. Branitelji ponovo puške u ruke i očistite zemlju od ološa.

Daj boze da ima vise takvih Predrag V.
Hrvatska bi za mjesec dana postala pravna Drzava.

Ako je istina ono što piše onda mi je jako žao ubojice jer je zaprljao ruke u nemilom smeću kakvim obiluje ova zemlja.

Svaka čast i ja bih isto učpnio.Možda bi trebalo krenuti od onih koji su doveli društvo u ovakvu situaciju da kriminalci mogu raditi što hoće.

Pero zmiji se glava sijece a ne rep. Dovrsi posao kad te puste a nadam se sto prije.

kak to da super "uspješna i stručna" murja nije odavna detektirala, procesuirala kriminalce? Onda većina krvnih delikata u HR ne bi niti postojala.

Tak se to rješava! Sve te kriminalce, dielre, kamatare, probisvjete koji žive od tuđe muke treba tako rješavati! Treba nama nešto poput Mađarske garde što Mađari imaju da malo uvede red na ulice!

Kakva je ovo zemlja vidi se po tome što su lopine zaštićeni k'o lički medvjedi. Pošteni ljudi idu u zatvor za sitnicu a lopine nose kravate i bjele košulje i stupovi su društva. Pero svi smo uz tebe!

Kad država ne rješava problem kamatara i kad ne štiti građane sasvim je opravdano a i legitimno pravo da sam sebe zaštitiš i riješiš problem.

prjetiti čovjeku na smrt njemu i obitelji, svakodnevno mu dolaziti kući i telefonski prjetiti smrću, spominjati djecu.....obitelj je svetinja za svakog normalnog čovjeka da korumptivno sudstvo i policija radi savjesno ono za što su plaćeni mali čovjek bi bio zaštićen od kriminalaca i nebi morao uzimati pravdu u svoje ruke da bi zaštitio ono što mu je naj svetije Da i ja bi postupila isto!! KAD NEPRAVDA POSTANE ZAKON OTPOR POSTAJE DUŽNOST!!!

Nažalost Kamatare je do sada štitila Vlada Kamatari su ZLO naroda ,a ne plaćaju ni porez državi.

bit će se kamatarčina zalaufala sa prijetnjama, ali nije skužila da je čovjek već pucao, dok je kamatarčina skužila kako stoje stvari, otišla kamatarčina na drugi svijet, pa nek tamo kamatari

Postoji pravila vračanje duga zakonski proces čovjek došao tražiti nasilu pa dobio nasilno i to je normalno po meni ga sudstvo treba osloboditi tako da kamatarstvo prestane.

Moja puna podrška predragu i obitelji.. Nalogodavac reketarenja bi se trebao brinuti za zdravlje..pogotovo ako na bilo koji način poželi slati poruke...znamo gdje su njegovi.. počelo je, počelo...

Kao da su kamate u bankama nesto bolje... kad zbrojis naknade, osiguranja kredita, povecanje kamata, povecanje tecaja - nisu banke nista bolje.

Postoje redovni sudovi. Kamatari ne smiju postojati. Država ih mora locirati, država ih mora identificirati i država ih mora transferirati u kaznionice na društveno korisni rad, a ne da se bave kamatarenjem. Da osiromašeni građani nisu u očaju zbog teške situacije i krize oni ne bi napadali kamatare, ali građani koji su u dužničkom ropstvu su isfrustrirani jer su u takvoj situaciji, pa om se još na vratima pojavi kamatar u krivo vrijeme. I logično je da ljudima prisjedne i u očaju potežu oružje i likvidiraju kamatara na mjestu kriminalnog djela kamatarenja. Ja likvidiranja apsolutno je odobravam, ja samo objašnjavam slijed logike. I nemojte se čuditi ako se budu još pojavljivali ovakvi slučajevi.

Samo tako se mozemo rijesiti tih kriminalaca.

Kamatari nemaju mjere. To su paraziti, a znamo kaj se dela s parazitima...

Ovaj Branitelj nije kriv. Sta su mu dosli u njegovj kuci prijetit. Ma neka dodju do mene nebi samo jedan pao pala bi sva trojca.

Koliko će još poštenih stradati da se napokon kriminalcima zabrani rad?
I danas možete vidjeti po ZET-ovim vozilima kako se kriminalci reklamiraju, a policija i suci, koji se isto voze javnim gradskim prijevozom, ne reagiraju...
Što napisati nego da kriminalci drže u šakama i policiju i sudstvo...

A što država poduzima da locira, identificira i transferira kamatare koji tim djelom čine kriminalno djelo, dakle, da ih transferira u kaznionice na društveno korisni rad a ne na interesno nekorisni rad za državu. I nije ništa čudno, kamatara je sve više, sve više su slobodniji u svojim djelima, a osiromašeni građai će se vjerojatno braniti. I u takvim obranama može se desiti sve više ubojstava kamatara. Jer oni idu kao ose, oni su plaćeni da ishode novac i idu kao ose, kao kamikaze. Ali i kao kamikaze će vjerojatno sve više stradavati.

Počelo je.

Gori od kamatara su jedino odvjetnici i drzavni zaposlenici koji traze mito.

Kada covjek dodje pred zid mora nesto uciniti. Neki pocine suicid (sto je losija opcija) drugi se brane kao u ovom slucaju. Da sam bio na njegovom mjestu vjerojatno bih isto ucinio.

Lihvari su izrod.

Ovaj čovjek i Robert de Niro u taxistu su pokazali kako treba sa ovom gamadi.
Drži se vojniče.

Drago mi je da je UTJERIVAC dobio sta je trazio, ali, s druge strane, zao mi ovog branitelja, a njegove porodice jos vise, ... S tom djubradi nemos drugacije neg na ovaj nacin.

čovjeku su prjetili da ćemu pobiti obitelj i svakodnevno ga maltretirali. Jel možeš zamisliti što je sve proživila njegova obitelj ovih godina kad im u gluho doba noć neko lupa po vratima i prijeti?? Kako je njegovoj djeci koja su istraumatizirana gledajuči kako mu prijete ocu?? E pitaš se zašto, nedao ti Bog da takvim duguješ novce onda bi shvatio neke stvari....

Puna podrska Predragu!

Kakvi mafijaši to su obične kukavice koje maltretiraju obične ljude uzimajuči im dušu, al kad obični čovjek pukne bježe kao zečevi, ovaj put su naletjeli na dragovoljca zengu pa im je pokazao gdje im je mjesto... Drugovi kriminalci,mafijaši ili kako se god nazivali uhvatite se poštenog posla i prestanite lihvariti ljude kamatom na kamatu, ljudima je muka od života u ovoj državi koju uništiše političari još ste im samo vi falili da ih hebete. Ovaj što je izigravao utjerivaća sad je tamo gdje mu je i mjesto prodavao silu gdje nije trebalo pa dobio propuh u glavi!!

Da mu je kojim slučajem ovrhu odradila Zagrebačka banka, nebi imao koga ubiti a isto se radi o kamatarima.

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: Zaključeno

Link|

0 comments: