itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Sukob interesa 'prebacio' na HSP

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Kako se i očekivalo, župan osječko-baranjski Krešimir Bubalo (HDSSB) nije "poslušao" oporbene pravaše i iz "moralnih razloga zbog afere Glavaševa mreža", navodnog naloga od kojih gospodarstvenika tražiti novac za kampanju, podnio ostavku na današnjoj sjednici Županijske skupštine.

Zbog "najveće političke korupcijske afere na ovim prostorima", navodnih zaduženja članova HDSSB-a od kojih tvrtke trebaju tražiti novac za kampanju, pravaši su zatražili ostavku osječko-baranjskog župana Krešimira Bubala.

Na konferenciju je ponovno bezuspješno pokušala ući osječka televizija, ali i novinar Drago Hedl kojemu je Branimr Glavaš rekao "molim te, budi ljubazan i izađi".

Županijska vlast na čelu s Bubalom prozvana je i za pogodovanje tvrtki Centar za stočarstvo čiji je vlasnik Krunoslav Ižaković (HDSSB), a kojemu se godišnje za sufinanciranje osjemenjivanja krava i krmača odobri 900.000 kuna.

Status: Ukradeno
Lokacija: Osijek
Opseg: Milijunski
Podobnost: HDSSB
Pravomoćnost: Sukob interesa

Link
Link

0 comments: