itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: 11 nestalih u samo tjedan dana

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba objavljeni su podaci 11 nestalih u samo tjedan dana.

Gabrijela Moharić (17), prošlog je petka, 20. travnja, otišla s adrese boravišta u Zagrebu, Kukuljevićeva 11, a od onda se nije vratila. Visoka je 160 cm, slabije tjelesne građe te ima ravnu svijetloplavu kosu i kestenjaste oči. U vrijeme nestanka bila je odjevena u bijele tajice, rozu majicu i gornji dio crvene trenirke.

Kristijan Bakin (20) nestao je istoga dana u Karlovcu pod nepoznatim okolnostima. Visok je 175 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Dvoje ih je već od ranije poznato. Radi se o Moreni Uzelac (16) i Albertu Maloku (17), koji su ponovno nestali sa svojih adresa u Rijeci 23. travnja. Morenini nestanci su i ranije prijavljeni, i to 11. i 19. travnja ove godine.

Osim njih, istog je dana u Zagrebu prijavljen nestanak Senada Grudića (17) i Karmeline Angelike Kelenc (45) koja je zadnje viđena na adresi Sveti duh. Grudić je visok 170 cm, ima crnu kosu i smeđe oči, a u trenutku nestanka je na sebi imao trenirku i tenisice. Tog se dana udaljio sa adrese Otona Župančića u nepoznato.

Kalanjoš Gordan (16) je 24. travnja otišao s adrese Plahinsko 6 u Ivancu, a od onda ga nitko nije vidio. Istog dana je u Zagrebu nestala i Branka Krišto (30). Žena je visoka 174 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe. Nosila je crnu jaknu i crne tajice.

Natalija Ronjak (15) je u srijedu, 25. travnja, oko 10 sati otišla iz svoje obiteljske kuće u Sesvetama te se nije vratila. Visoka je 168 centimetara, srednje je tjelesne građe te ima kestenjaste oči i smeđu kosu.

U srijedu je iz Obredišća nestala i Matea Ded (16). Djevojka je visoka 160 cm, slabije je tjelesne građe, a ima plavu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka je na sebi imala sivu trenirku i bijele tenisice, a sa sobom je imala i crveno-sivi ruksak. Policija moli sve građane da im se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalim ljudima.

Poslijednji je ovoga tjedna, 26. travnja, nestao Tomislav Mlinar (50) koji je zadnji put viđen na području Mirogoja nakon čega nije došao na kućnu adresu . Ima smeđe oči i kosu, jače je tjelesne građe, a u vrijeme nestanka nosio je plave traperice i kariranu košulju.

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Nesposobnost uprave
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju istrage

Link| 

0 comments: