itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Ima li ovdje netko iz resornog ministarstva

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Britanski veleposlanik u Hrvatskoj David G. Blunt danas je "udijelio packe"hrvatskom Ministarstvu uprave kojeg vodi Davorin Mlakar zato što njihovog predstavnika nije bilo na Konferenciji o reformi javne uprave koja se održala u Zagrebu.

"Ima li ovdje netko iz resornog ministarstva", upitao je Blunt dok je držao uvodni govor. Nije dobio niti jedan odgovor, odnosno nitko se nije javio, na što je Blunt zaključio kako je to "žalosna činjenica", piše Banka.

Britanski veleposlanik je u svome govoru rekao da će Europska unija biti stroga prema Hrvatskoj po pitanju javne uprave. "Kada Hrvatska uđe u Europsku uniju, Europa će biti vrlo stroga po pitanju efikasnosti hrvatske javne uprave jer europski građani žele znati kako se troši novac koji su oni dali novim članicama", kazao je u svome govoru Blunt.

====

I oni svoj ekonomski faks imaju...


http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8360617/Libya-LSE-director-resigns-over-universitys-Gaddafi-links.html


Njemu još nije jasno da Hrvati neće na referendumu glasovati za EU.

Status: EUforija
Lokacija: Zagreb
Opseg: Banana republika
Podobnost: HDZ
Pravomoćnost: Zaključeno

Link| 

0 comments: