itemscope itemtype="http://schema.org/Article" Ukradeno?: Evo kako prepoznati neispravan račun!

Ukradeno?

Prvi i najstariji hrvatski portal s ciljem upozoravanja na korupciju, iskorjenjivanju politički povezanog kriminala i rasipnosti, te podrškom neovisnom i djelotvornom pravosuđu. Kontakt: korupcija.hr@gmail.com

Kako biste u procesu fiskalizacije, u kupnji usluga i robe, u svakom trenutku znali je li vam izdan ispravan račun, prikazujemo vam ilustraciju stvarno izdanih računa.

=====

Već dva tjedna nas maltretirate s tim kako prepoznati ispravan račun. Znamo kako izgleda, vidjeli smo ga, neki od nas koji smo ga vidjeli nemaju ga namjeru provjeravati, i nemaju namjeru igrati nagradnu igru. OK? Nisu nas upropastili ugostitelji koji su varali državu jer su zatajili 100 kava dnevno već su nas upropastili potkupljivi političari koji su svojim poznanicima, prijateljima, kumovima i rođacima namještali milijunske poslove, garantirali za njih kako bi u bankama dobili kredite koje nisu imali namjeru vraćati. Fiskalne blagajne treba postaviti u Sabor, Vladu RH, sve parlamentarne stranke i državne firme, gradske uprave i općine...tu se nalazi crna rupa u kojoj nestaje većina državnog novca. Ugostitelji, pekari, trgovci samo su preuzeli obrazac ponašanja od vlastodržaca i tome treba stati na kraj ali riba obično smrdi od glave, a glava zna se gdje je - na Trgu svetog Marka.

==

Ha ha ha, ono sto ugostitelji ukradu u dvadeset godina ukralo se u dva mjeseca na autocestama.

Status: Organizirani kriminal
Lokacija: Hrvatska
Opseg: Korumpirano pravosuđe
Podobnost: SDP
Pravomoćnost: U očekivanju zatvora

Link|

0 comments: